Δύο λατρεμένα συστατικά της Ελληνικής γης συνδυάζονται να μας δώσουν μία πλούσια και αξέχαστη γευστική εμπειρία. Φτιαγμένη με Ελληνική τοματούλα, φέτα και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα δημιουργεί μία υπέροχη κρεμώδης υφή στην σάλτσα και την κάνει μοναδική. Είναι έτοιμη για απόλαυση, απλά με το άνοιγμα! Δεν χρειάζεται μαγείρεμα, ούτε καν ζέσταμα μπορείς να την απολαύσεις έτσι, από το βαζάκι, σαν ντιπάκι, σαν άλειμμα, σαν ντιπ. Ένα γρήγορο κέρασμα με κριτσίνια όταν έρχονται φίλοι, να σερβίρεις με τα ποτάκια σας. Στα μαγειρέματα είναι τέλεια, στο σαγανάκι με γαρίδες, σαν βάση στην πίτσα, στο φιλέτο κοτόπουλο σαν γέμισμα ή στο ρολό, στα όσπρια. Φυσικά και σαν σάλτσα στα ζυμαρικά σου είναι απλά ανεπανάλπητη, δεν χρειάζεται να βάλεις τυρί από πάνω αφού η φέτα που έχει η σάλτσα αρκεί! Δες και περισσότερες ιδέες στις συνταγές μας! Είναι συμπυκνωμένη υφή οπότε μπορείς να την απολάυσεις όπως είναι ή και να την αραιώσεις – ανάλογα την χρήση.