Αλάτι χωρίς νάτριο με βότανα και λαχανικά. Παρασκευάζεται με βάση το χλωριούχο κάλιο στο οποίο έχουν προστεθεί αρωματικά βότανα και αφυδατωμένα λαχανικά (13,8%) με έντονο άρωμα και γεύση, ιδανικά για όλα τα είδη πάπρικας (μπάρμπεκιου, σούπες, ψάρι, κρέατα κλπ.) Λόγω της μηδενικής περιεκτικότητάς του σε νάτριο, συνιστάται σε άτομα που δεν μπορούν να καταναλώσουν αλάτι. Αλάτι χωρίς νάτριο, αλάτι χωρίς αλάτι.Δεν περιέχει συντηρητικά και χρώματα Χρήση: Ως υποκατάστατο του κοινού αλατιού.